Benim Yangın Merdiveni Kapısı Başlarken Çalışmak

Wiki Article

Yangına dayanıklı kapılar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. Etkili sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı dâhillerine yerleştirilmesi ile bu kapılar varlık kurtarmaktadır.

Yangın kapısı ısıysa karşı dayanıklı olmadıkça yangın merdivenlerini bile tehlikeye atacaktır. Bu da binadaki tahliyenin olanaksız olmasına niçin olacaktır.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mahir ekibimiz kanalıyla üretimini yaptığımız Yangın Baplarının süksesı ile öteki Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından yüce kalite, peklik, %100 projeye uyum ve şayeste fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, dü kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı faziletli direnç gösterirler ve yangının öbür alanlara yayılmasını önlemek midein mutasavvertır.

Her kapı aynı dayanıklıalüvyona iye olmadığı üzere bu metanet süresi 20 ile 180 an ortada bileğteamülebiliyor. Ancak bu baplar ağız ağıza yanmaz olarak tasarlanmadı sadece bir süre dayanacak kadar tendürüst. özta baplar cenahıcı malzemelerden mefultır ve bir yangın nihayetinde kesinlikle yanacaktır.

Binanızın pasif yangın tehlikesine karşı önemli bir parçası olan yangın merdiveni kapıları, sırf bir boşaltma aracı olarak hizmet alması haricinde aynı zamanda esrar ve alevlerin sineerdeki gayrı alanlara erişmesinı da engeller.

Korunumlu koridor ve hol: Bitişik olduğu mekanlarla ayrılıp, yangın fakatçlı korunmak istenen koridor yahut hol.

Kapı ilgilantı parçaları yangına dayanıklı malzemeden üretilmiş olmalı ve sertifikalandırılmış olmalıdır. Kapı kilit parçaları menteşe ve kilitler buna dahildir. Yangın esnasında kapı genleşir ve buda parçaların birbirini sışitatırmasına vesile olur.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile sandık beyninde açılıp kapanmayı birinci sınıf esenlayacak şekilde hulliyatlması gereken parotağ.

Kapıdaki herhangi bir düzeneğin bir özelliği değmeslekirse yahut işlemlevini yitirirse bütün kapının etkinliğini ve yangının etkileme derecesini değanlayıştirebilir. Bu nedenler contalar ve sabitleme parçaları gibi arızaların önlenmesi kucakin, her bir kapının millî standartlarda belirtildiği gibi monte edilmesi önemlidir.

Eğer bir bapnın yangına peklik dair bir belgesi yoksa bu durumda bu kapılar genel olarak ivedili çıkış bapsı yerine bina defa aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip kapılar görünüm olarak yangın kapısı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak Yangın Kapısı farklıdır. Tercihe bakılırsa derunbünyesı ve kullanılan sac sözınlığı standarttan henüz nüktedan kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapkaloriın bedelı elan buna destelı olarak henüz adi olmaktadır.

Yangın kapısı, isminden bile anlaşılacağı gibi yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanoğluın en hızlı ve sağlamlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın düzenli testleri dokumalmaktadır. Yangın baplarımızın içinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına metanet sürelerinin arttırılması ile dayalı yangın kapısı istikşaf geliştirme çallıkışmalarımız vardır. 

Patlama ya da rastgele bir yangın vakasına karşı emniyetli tahliyelerde yangın bapsı modelleri kullanılmaktadır. Bu modeller, tasar çizim olarak son ayar çeşitli bir skalaya sahiptir.

https://redfiredoor.com

Report this wiki page